FeliciaAkerstedt

Söndag

Hej, i helgen har de vart lite festligheter med roligt folk. Även vart inne på mberg och handlat lite. Städat och fixat hemma. Imorse tog jag mig tid att färga håret. Lite mörkare ombre bara. Tog nämligen ut mitt löshår igår och shiiiiit va skönt det är. Fint med löshår men de är inte värt det.

kan säga att det är väldigt skönt att min sena jobbarvecka är över. Nu, tillbaka till dom vanliga rutinerna. Hörs. Puss

måndag

Hejsan. va ett bra tag sen. 

I fredags åkte jag till Linlöping, hem till min kusin. Hon hade nämligen bye bye party i lördags eftersom hon ska ut och resa i fyra månader (inge avis)

Jaja, vi gick ut i fredags bara jag, lisa och cissi. Har alltid lika roligt när jag umgås med dom. 

I lördags hade Lisa party hemma hos sig med massa god mat och roliga människor. Såklart drog vi ut då också. RIKTIGT BRA helg. Men nu är jag äntligen hemma och har jobbat idag. Ska snart sova och har sovmorgon hela veckan till halv 10. Gööööött! 

På onsdag ska jag träffa emma som är hemma från london. Längtar sååå. Bästa. puss och kram

 

2016

Hejsan. Hade en super mysig nyårsafton tillsammans med trevliga vänner. Martin fyllde 20 år också, så nu får han äntligen gå på bolaget. Grattis hjärtat <3

Idag åkte jag och Martin in till marieberg. Jag försökte lämna tillbaka en locktång jag köpte i fredags. Den är verkligen urkass. Det blir inte några lockar överhuvudtaget. Men jag fick inte lämna tillbaka den såklart. Man fick tydligen inte prova den. Men hur ska jag då veta om den är bra eller inte?!  aja, får väl köpa en NY DÅ... kul :)

Låg och vilade en stund och vaknade upp till strömavbrott...Men nu är strömmen tillbaka. med har stängt av sig tre gånger.. fram och tillbaka.. Tänkte bada med fanns inget varmvatten heller. Hoppas det hunnit värma upp sig snart :)  

Vi ska väl snart laga lite tacos, om elen håller.. Puss och kram

 

Upp